close
تبلیغات
قبولي در برنامه Express Entry
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت

بازدید : 7
دوشنبه 12 شهريور 1397 زمان : 10:35

براي قبولي در برنامه Express Entry به چه امتيازي نياز داريم؟

طرح Express Entry

طرح Express Entry

از آنجا كه Express Entry يك برنامه رقابتي است، در هر دوره امتياز افرادي كه قبول شده اند متفاوت است.

آنچه در تحليل ها واضح است در چندين دوره گذشته امتياز قبولي Express Entry زير ۵۰۰ بوده است.پس اگر شما بتوانيد فقط يك پيشنهاد شغلي معتبر كه در بالا به آن اشاره شده دريافت كنيد با دريافت ۶۰۰ امتياز ميتوانيد به احتمال قريب به يقين در اين سيستم پذيرفته شويد.

فاكتورهايي كه كانديداها بر اساس آن جهت مهاجرت به كانادا از طريق برنامه Express Entry مورد ارزيابي قرار مي گيرند:

فاكتور امتياز
سطح تحصيلات حداكثر ۲۵ امتياز
سابقه كار حداكثر ۱۵ امتياز
دانش زبان انگليسي و فرانسه حداكثر ۲۸ امتياز
سن حداكثر ۱۲ امتياز
پيشنهاد كار حداكثر ۱۰ امتياز
انطباق پذيري حداكثر ۱۰ امتياز
جمع ۱۰۰ امتياز
امتياز قبولي ۶۷ امتياز

امتيازدهي سطح تحصيلات به شرح ذيل است، دوره هاي آموزشي مختلف مي تواند در كسب امتياز تحصيلات به شما كمك كند.

سطح تحصيلات امتياز
دكترا حداكثر ۲۵ امتياز
كارشناسي ارشد حداكثر ۲۳ امتياز
كارشناسي حداكثر ۲۱ امتياز
كارداني حداكثر ۱۹ امتياز
ديپلم حداكثر ۵ امتياز

انطباق پذيري در مهاجرت به كانادا از طريق تخصص شامل موارد مختلفي است كه در جدول زير به آن پرداخته ايم. مواردي از جمله سابقه كار و تحصيل در كانادا و توانمندي هاي همسر متقاضي به كسب امتياز شما كمك مي كند.

انطباق پذيري امتياز
متقاضي داراي ۱ سال سابقه كار در كاناداست ۱۰
متقاضي قبلا در كانادا تحصيل كرده است ۵
همسر متقاضي قبلا در كانادا تحصيل كرده است ۵
ارتباط با فاميلي بزرگتر ا ز۱۸ سال ۵
پيشنهاد كار ۵
همسر متقاضي در يكي از زبان هاي رسمي سطح بالايي دارد ۵

همانطور كه در جدول زير ملاحظه مي فرماييد، سن بين ۱۸ تا ۳۵ سال از بالاترين امتياز برخوردار است، چرا كه كانادا براي رونق بخشيدن به اقتصاد و پيشرفت خود، نياز به انرژي نيروي جوان دارد.

سن امتياز
۱۸ تا ۳۵ ۱۲
۳۶ سال ۱۱
تا سن ۴۷ سال، به ازاي هر سال يك امتياز كسر مي شود.

سابقه كار شامل سابقه كار به اضافه ي بيمه مي شود كه امتيازات آن به شرح ذيل است.

سابقه كار امتياز
۱ سال حداقل ۹
۲ تا ۳ سال ۱۱
۴ تا ۵ سال ۱۳
۶ سال به بالا ۱۵

جهت مهاجرت به كانادا از طريق تخصص بايد داراي مهارت زبان نيز باشيد تا بتوانيد امتيازات خود را افزايش دهيد. زبان رسمي كشور كانادا، انگليسي و فرانسه است كه هر دو زبان امتيازات مخصوص به خود را دارند. جدول زير امتيازدهي زبان انگليسي است.

زبان (Speaking, writing, listening, reading) امتياز( براي هر مهارت)
CLB 9 ۶
CBL 8 ۵
CBL 7 ۴
پايه ۰

در صورت نياز به اطلاعات درباره روش هاي مهاجرت به كانادا مقالات ما را دنبال كنيد

اگر سولي داريد يا متقاضي شركت در برنامه Express Entry هستيد، مشاورين مهاجرتي ويستا با وكلاي مجرب و عضو رسمي ICCRC مي تواند پرونده شما را به بهترين شكل در اين سيستم مورد بررسي قرار دهد و شانس قبولي شما را چندين برابر كند.

مطالعه كنيد:

مهاجرت به كانادا تحصيل در كانادا دانشگاههاي كانادا تابعيت كانادا مهاجرت به كانادا براي فارق التحصيلان مهاجرت به كانادا براي دانش آموزان

مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري مهاجرت به كانادا از طريق تخصص كار و تحصيل در كانادا طرح EXPRESS ENTRY

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 2
  • بازدید سال : 113
  • بازدید کلی : 113
  • کدهای اختصاصی