close
تبلیغات
مهاجرت به کانادا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت

بازدید : 6
دوشنبه 22 مرداد 1397 زمان : 9:37

اکسپرس اینتری ۲۰۱۸ (مهاجرت از طریق تخصص )

در ‍‍اول ژانویه ۲۰۱۵، دولت کانادا سیستم مهاجرتی اکسپرس اینتری را در زیر مجموعه دسته اقتصادی که شامل برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال می شد، را اعمال کرد.
دولت فدرال کانادا طرح برنامه های مهاجرت در سال ۲۰۱۸ خود را اعلام کرده است. در سال ۲۰۱۸، دولت قصد دارد ۰۰،۰۰۰ ۳مهاجر برای اقامت دائمی کانادا پذیرش کند که اکثریت آنها از برنامه های مهاجرتی اقتصادی انتخاب می شوند.

سریع ترین راه برای مهاجرت به کانادا به عنوان یک داوطلب از طریق سیستم اکسپرس اینتری جدید است. برنامه مدیریت مهاجرت به طور کامل به صورت آنلاین تکمیل شده است و این روند بسیار مناسب برای نامزدهایی است که واجد شرایط مهاجرت می باشند. اکثر برنامه های کاربردی PR کانادا تحت سیستم اکسپرس در مدت زمان شش ماه یا کمتر پردازش می شود.

در سیستم اکسپرس اینتری، متقاضیان از بین ۳۴۷ شغل دارای صلاحیت که حداقل امتیاز را کسب کنند می توانند در برنامه اکسپرس اینتری وارد شوند. پروفایل کاندیداها، بر اساس یک برنامه خیلی فشرده امتیاز دهی مورد ارزیابی قرار می گیرد. افرادی که در بالاترین جایگاه قرار بگیرند ، می توانند برای اقامت دائم کانادا دعوت می شوند. کاندیداهای که این دعوت نامه را دریافت می کنند، باید نهایتا ظرف مدت ۶۰ روز، درخواست اقامت دائم خود را تحویل دهند.

نیروی متخصص فدرال، در واقع کسی است که دارای سطح تحصیلات، تجربه کاری، سن و آگاه به زبان های رسمی کانادا باشد و در برنامه مهاجرت اکسپرس اینتری پدیرفته شود و بتواند برای اقامت دائم اقدام کند.

برای شرکت در سیستم مهاجرت اکسپرس اینتری کانادا ، شما باید تمام معیارهای اکسپرس اینتری از جمله الزامات یک یا چند برنامه مهاجرت اقتصادی کانادا را برآورده کنید . اگر شما الزامات اکسپرس اینتری را برآورده نکنید(توجیه اقتصادی نداشته باشید)، شما از طریق سیستم اکسپرس اینتری کانادا پذیرفته نخواهید شد.

۶ فاکتوری که کاندیداها بر اساس آن جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص مورد ارزیابی قرار می گیرند , محاسبه امتیاز برنامه Express Entry :

فاکتور امتیاز
سطح تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
سابقه کار حداکثر ۱۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسه حداکثر ۲۸ امتیاز
سن حداکثر ۱۲ امتیاز
پیشنهاد کار حداکثر ۱۰ امتیاز
انطباق پذیری حداکثر ۱۰ امتیاز
جمع ۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی ۶۷ امتیاز

امتیاز بندی تحصیلات جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

تحصیل در مقاطع مختلف، امتیازات متفاوتی را برای شما به دنبال خواهد داشت.

تحصیلات امتیاز
دیپلم ۵
مدرک فوق دیپلم یکساله ۱۵
مدرک فوق دیپلم ۲ ساله ۱۹
مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر ۲۱
۲ مدرک تحصیلی که یکی مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر باشد ۲۲
مدرک فوق لیسانس ۲۳
مدرک دکترا ۲۵

سابقه کاری

حداقل سابقه کاری برای کسب امتیاز در این دسته، یکسال می باشد.

سابقه کاری امتیاز
داشتن ۱ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته ۹
داشتن ۲ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته ۱۱
داشتن ۴ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته ۱۳
داشتن ۶ سال و بیشتر سابقه در ۱۰ سال گذشته ۱۵

فاکتورسن

سن امتیاز
۱۸ الی ۳۵ ۱۲
۳۵ تا ۴۷ به ازای هر سال افزایش سن یک امتیاز کسر می گردد.

پیشنهاد شغلی در کانادا

در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمایی در کانادا ۱۰ امتیاز کسب خواهید کرد.

انطباق پذیری

انطباق ۱پذیری شامل موارد متفرقه ای از طرف خود فرد یا همسر وی می باشد و به افزایش امتیازات شان کمک می کند.

انطباق امتیاز
سطح زبان بالای همسر ۵
سابقه تحصیلات در کانادا ۵
سابقه تحصیلات همسر در کانادا ۵
سابقه کاری در کانادا ۱۰
سابقه کاری همسر در کانادا ۵
داشتن فامیل بزگتر از ۱۸ سال در کانادا ۵

آیا تعداد افرادی که مجاز به دریافت اکسپرس اینتری هستند محدود خواهد بود؟

شمار مهاجران احتمالی که می توانند درخواست های اکسپرس کانادا را ارائه دهند، هیچ محدودیتی وجود ندارد. این احتمالا منجر به ایجاد طیف گسترده ای از مشاغل، تجربه مورد نیاز برای کارفرمایان و پرداخت مالیات خواهد شد تا از کمبود آنها در بازار کار خودداری شود. این بدان معنی است که این استخر شامل تمام متقاضیان با مهارت و با تجربه با کیفیت بالا خواهد بود . تعداد افرادی که دعوت به درخواست اقامت دائمی داده اند، در معرض برنامه ریزی سالانه مهاجرت قرار می گیرند که مجموعه ای از مقدمات پذیرش برای برنامه اکسپرس اینتری را تعیین می کند.به طور کلی، تقاضای بازار کار، موفقیت متقاضیان را برای برنامه ورود به اکسپرس تعیین می کند.

برای بررسی شرایط خود و کسب اطلاع از میزان صلاحیت تان در سیستم express entry می توانید به این لینک مراجعه فرمایید.

با تماس با ما و اخذ مشاوره مهاجرتی رایگان از موسسه مهاجرتی ویستا، اخذ اقامت دائم از طریق مهاجرت به کانادا از طریق تخصص دیگر برای شما دشوار نخواهد بود.
mohajeranweb.com

برچسب ها: , , , , , ,

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 21
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 22
  • بازدید ماه : 22
  • بازدید سال : 133
  • بازدید کلی : 133
  • کدهای اختصاصی